ANIMALLIA COLLECTION
ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Τα ζώα έχουν πολλά χαρακτηριστικά που τα ξεχωρίζουν απο άλλα πλάσματα.
Η αρμονία των κινήσεων τους, τα χρώματα τους, το περιβάλλον μέσα στο οπόιο ζούν, τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά αποτέλεσαν σχεδιαστική και στυλιστική εμπνεύση.

Έντονες σχεδιαστικές γραμμές, χαρακτηριστικά κοψήματα, επιλογή δερμάτων με ιδιαίτερα πατήματα και έντονα χρώματα σε συνδιασμό με τις πίο έντονες αποχρώσεις της φύσης προστέθηκαν σε μια πάντα προσεγμένη κατασκεύη για ανέση και κομψότητα και αποτέλεσαν τη δημιουργία αυτής της συλλογής.

Όλα τα σχέδια εχούν ονόματα τα οποία δανείστηκα απο ζωντανούς οργανισμούν που ζούν ανάμεσα μας.

Οι σχεδιαστηκές γραμμές δόθηκαν με ιδιαίτερη προσοχή για άριστη εφαρμογή στις ανάγκες του γυναικείου ποδιού. Τα χρώματα ακολουθούν τους κανόνες της μόδας για τη φετινή σεζόν , διατηρώντας τη ζωνάνια που θεωρώ απαραίτητη για την σεζόν άνοιξη- καλοκαίρι. Τα θεωρώ κλασσικά και εύκολα στο συνδυασμό απο τη σύγχρονη γυναίκα καθώς ισορροπόυν με την παλέτα των γήινων αποχρώσεων. Η κατασκεύη είναι προσαρμοσμένη και κατάλληλη για παπούτσια καθημερινότητας καθώς εκτός των πολύ μαλακών δερμάτων ,ο πάτος του καθενός παπουτσιού εχεί επιπλέον μαλακή ενίσχυση κυρίως στα σημεία που καταπονούνται περισσότερο.

Θα χαρώ να τα δώ φορεμένα στα πόδια σας,
Ορσαλία Σαρρή
ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ SITE

Στο ORLI δεσμευόμαστε να προστατεύουμε και να σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας. Η παρούσα ειδοποίηση καθορίζει βασικές πληροφορίες σχετικά με το ORLI και τον τρόπο με τον οποίο θα επεξεργαστούν τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε.

Σχετικά με εμάς
Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όταν τοποθετείτε μια παραγγελία στον ιστότοπός μας (
www.orli.gr). Τα δεδομένα που συλλέγουμε περιλαμβάνουν στοιχεία που μας παρέχετε, όπως το όνομα και το επώνυμό σας και τις διευθύνσεις αποστολής και χρέωσης. Τα δεδομένα που μας παρέχετε τα χρησιμοποιούμε ως εξής:

 •          Λάβετε τις παραγγελίες σας, επεξεργάζεστε τις πληρωμές σας και παραδώστε τα στοιχεία που έχετε αγοράσει.
 •          Παρέχετε οποιεσδήποτε πρόσθετες υπηρεσίες που έχετε ζητήσει, όπως οι επικοινωνίες μάρκετινγκ.
 •          Σας δίνει πρόσβαση σε υπηρεσίες που προορίζονται για εγγεγραμμένους χρήστες, όπως λίστες επιθυμιών και ειδοποιήσεις προϊόντων.
 •          Σύμφωνα με το Νόμο, πρέπει να έχουμε έγκυρη νομική βάση για να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για να σας παρέχουμε άλλες υπηρεσίες που έχετε ζητήσει. Θα χρησιμοποιήσουμε επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας στείλουμε ανακοινώσεις πωλήσεων και μάρκετινγκ που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν αν έχουμε τη ρητή συγκατάθεσή σας για αυτή τη δραστηριότητα ή αν είστε ήδη πελάτης όπου έχουμε έννομο συμφέρον να επικοινωνήσουμε μαζί σας . Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τις πωλήσεις και τις επικοινωνίες μάρκετινγκ από εμάς ανά πάσα στιγμή.

Πόσο καιρό κρατάμε τα δεδομένα σας;

Δεν θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο από ό, τι είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους παρείχατε τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός εάν ο νόμος το επιτρέπει ή απαιτεί την παραμονή τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η περίοδος διατήρησης ποικίλλει ανάλογα με το σκοπό της επεξεργασίας. Για παράδειγμα, τα δεδομένα που συλλέγονται κατά την αγορά των αγαθών σας στο www.orli.gr διατηρούνται μέχρι να ζητήσετε να μην εγγραφείτε.

 

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε;

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

 •          Όταν αγοράζετε ένα προϊόν από τη διεύθυνση www.orli.gr, σας ζητάμε τα προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τη σύμβασή μας μαζί σας, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής, οποιωνδήποτε σχετικών ελέγχων κατά της απάτης, εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική / χρεωστική κάρτα, , τη ναυτιλία και την παράδοση του προϊόντος και τον πιθανό χειρισμό της επιστροφής.
 •          Όταν επισκέπτεστε το www.orli.gr, θα συλλέξουμε τα ελάχιστα προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για να μας επιτρέψει να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες του ιστότοπου, όπως η τοποθέτηση και η διατήρηση αντικειμένων στην τσάντα αγορών σας.
 • Όταν εγγραφείτε στο www.orli.gr, θα συλλέξουμε τα απαραίτητα δεδομένα για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να σας αναγνωρίσουμε στις επισκέψεις επιστροφής και να σας προσφέρουμε τις προσφορές εγγραφής υπηρεσιών, όπως η δημιουργία μιας λίστας επιθυμιών ή η εγγραφή σε ηλεκτρονικά μηνύματα σχετικά με τους αγαπημένους σας σχεδιαστές. Αν προτιμάτε να μην συνεχίσετε να λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο κάτω μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Αν έχετε αγοράσει από τη διεύθυνση www.orli.gr, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού αγορών σας, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Αυτή η επαφή θα είναι κανονικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω άλλων μεθόδων, π.χ. μπορεί να σας καλέσουμε αν ένα στοιχείο που γνωρίζουμε ότι είστε πρόθυμος να αγοράσετε επανέρχεται στο απόθεμα. Αν προτιμάτε να μην επικοινωνείτε με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διαγραφείτε από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο κάτω μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να ενημερώσετε τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας στη διεύθυνση www.orli.gr

Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχετε για την αποστολή μηνυμάτων υπηρεσιών, όπως οποιαδήποτε αλλαγή στους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας ή την Πολιτική Απορρήτου, τις ενημερώσεις παράδοσης ή άλλες επικοινωνίες μη μάρκετινγκ.

Ποιος θα επεξεργαστεί τα δεδομένα σας;

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία από την ORLI, ως υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων. Επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα σε περίπτωση όπου είστε μέλος του eshop μας μπορούν να επεξεργαστούν ανά πάσα ώρα και στιγμή από εσάς εφόσον έχετε εισαχθεί με τα διαπιστευτήρια σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαβιβάζονται επίσης σε τρίτους που χρησιμοποιούμε για την παροχή των υπηρεσιών μας. αυτά τα μέρη έχουν αξιολογηθεί αυστηρά και παρέχουν εγγύηση συμμόρφωσης με τη νομοθεσία περί επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τα μέρη αυτά έχουν οριστεί ως επεξεργαστές δεδομένων και εκτελούν τις δραστηριότητές τους σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται. Τα εν λόγω τρίτα μέρη ανήκουν στις ακόλουθες κατηγορίες: τραπεζικοί φορείς & courier.

Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να χρειαστεί να αποκαλύψουμε ή να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας χωρίς τη συγκατάθεσή σας, για παράδειγμα εάν απαιτείται από την αστυνομία, τα δικαστήρια ή για άλλους νομικούς λόγους.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα;

Σύμφωνα με το Νόμο, έχετε το δικαίωμα:

 • Να γνωρίζετε ποια προσωπικά δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε, από τα οποία προέκυψαν αυτά τα δεδομένα και πώς χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα.
 • Ζητήστε μας να ενημερώσουμε, να διορθώσουμε ή να συμπληρώσουμε τα δεδομένα που διατηρούμε για εσάς.
 • Ανάκληση συγκατάθεσης για επεξεργασία για συγκεκριμένο σκοπό.
 • Ζητήστε μας να διαγράψετε ή να διαγράψετε τα δεδομένα σας από τα συστήματά μας.
 • Περιορίστε ή αντιταχτείτε την επεξεργασία των δεδομένων σας.
 • Ζητήστε μας να παράσχουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς σε ευανάγνωστη ηλεκτρονική μορφή ή να τα μεταφέρουμε απευθείας σε τρίτο μέρος που έχετε ορίσει.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου μπορεί να υποστεί αλλαγές και προσθήκες κατά διαστήματα. Όπου είναι δυνατόν, θα σας ενημερώσουμε για οποιεσδήποτε αλλαγές, αλλά παρακαλούμε ελέγξτε το περιεχόμενο περιοδικά.

Ποια είναι η νομική μας βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;
Σύμφωνα με το Νόμο, πρέπει να έχουμε έναν έγκυρο λόγο για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και δεν μπορούμε να συλλέξουμε, να αποθηκεύσουμε ή να χρησιμοποιήσουμε δεδομένα σχετικά με εσάς που δεν είναι συμβατά με αυτόν τον λόγο. Υπάρχουν δυο  βάσιμοι λόγοι για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων:

 •          Τα περισσότερα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς είναι απαραίτητα για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τη σύμβασή μας μαζί σας ή να συνάψουμε σύμβαση μαζί σας π.χ. παρέχετε μια διεύθυνση χρέωσης και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν αγοράζετε ένα στοιχείο από τη διεύθυνση www.orli.gr για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την πληρωμή σας και να σας στείλουμε την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.
 • Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα ζητήσουμε την άδειά σας ή τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, π.χ. εάν θέλουμε να σας στείλουμε πληροφορίες μάρκετινγκ σχετικά με στοιχεία που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, έχετε δικαίωμα ανάκλησης αυτής της συγκατάθεσης ανά πάσα στιγμή.

Τα δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφο των δεδομένων που διατηρούμε για εσάς (και εμείς θα σας παρέχουμε αυτό δωρεάν αφού επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας).

Αν θέλετε ένα αντίγραφο ορισμένων ή όλων των προσωπικών σας δεδομένων, στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γράψτε μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που περιέχονται σε αυτήν την πολιτική.

Αν διατηρούμε δεδομένα σχετικά με εσάς, θα:

-Σας δώσουμε μια περιγραφή τους

-Ενημερώσουμε γιατί τα κρατάμε

-Ενημερώσουμε με ποιον θα μπορούσε να έχει μοιραστεί

-Δείτε πόσο καιρό θα διατηρήσουμε τα δεδομένα

-Αν τα δεδομένα δεν παρασχέθηκαν από εσάς, θα σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες όπως την πηγή των δεδομένων

-Ενημερώσουμε εάν τα δεδομένα έχουν χρησιμοποιηθεί για αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων

-Παρέχουμε ένα σύντομο και σαφές αντίγραφο των δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν ανακρίβειες στα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς και να σταματήσετε τη χρήση των δεδομένων σας μέχρι να διορθωθούν. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ακριβή και ενημερωμένα και θα χαρούμε να διορθώσουμε ή να αφαιρέσουμε τα δεδομένα που νομίζετε ότι είναι ανακριβή.

Εάν μας δώσατε τη συγκατάθεσή σας να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την εμπορία, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, κάνοντας κλικ στην επιλογή "unsubscribe" σε emailmarketing ή απαντώντας στο STOP σε ένα μήνυμα κειμένου. Ενδέχεται να λάβετε μικρό αριθμό περαιτέρω επικοινωνιών αμέσως μετά την κατάργηση της εγγραφής, αλλά θα εφαρμόσουμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατό.

Έχετε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων με βάση το νόμιμο συμφέρον μας. Θα πρέπει να εξηγήσετε τους λόγους πίσω από το αίτημά σας και να μας επιτρέψετε να εξετάσουμε το αίτημά σας και να απαντήσουμε.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Αφού λάβουμε και εξετάσουμε το αίτημά σας, εάν είναι νόμιμο, θα είναι ευθύνη μας να διακόψουμε την επεξεργασία και να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα αμέσως.

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας που επεξεργαζόμαστε με βάση τη συγκατάθεσή σας ή βάσει συμβολαίου μαζί σας σε τυποποιημένη μορφή. Εάν το επιθυμείτε, όπου είναι τεχνικά εφικτό, μπορούμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα σας απευθείας σε ένα τρίτο μέρος που υποδεικνύεται από εσάς.

Για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα των χρηστών μας δεν υπόκεινται σε παραβιάσεις ή παράνομη χρήση από τρίτους, θα σας ζητήσουμε να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας προτού εκτελέσετε το αίτημά σας.

 

Ασφάλεια

Προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με συγκεκριμένα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας που αποβλέπουν στην αποτροπή της παράνομης ή δόλιας χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων.


Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούμε μέτρα ασφαλείας που εγγυώνται: ψευδονομία ή κρυπτογράφηση των δεδομένων σας. την εμπιστευτικότητα, την ακεραιότητα και τη διαθεσιμότητα των δεδομένων σας, καθώς και την αντοχή των συστημάτων και των υπηρεσιών που τα επεξεργάζονται. την ικανότητα επαναφοράς δεδομένων σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων. Επιπλέον, η ORLI αναλαμβάνει την υποχρέωση να ελέγχει και να αξιολογεί τακτικά την αποτελεσματικότητα των τεχνικών και οργανωτικών μέτρων ώστε να διασφαλίζεται η συνεχής βελτίωση της ασφάλειας της επεξεργασίας.


Καταγγελίες

Εάν πιστεύετε ότι η ORLI επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα κατά παράβαση του Νόμου, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην εποπτική αρχή που είναι υπεύθυνη για την τήρηση των κανόνων προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Καλάθι

0 προϊοντα

Μεταφορικά: 0,00 €
Σύνολο: 0,00 €

Ολοκλήρωση αγοράς