ANIMALLIA COLLECTION
ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Τα ζώα έχουν πολλά χαρακτηριστικά που τα ξεχωρίζουν απο άλλα πλάσματα.
Η αρμονία των κινήσεων τους, τα χρώματα τους, το περιβάλλον μέσα στο οπόιο ζούν, τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά αποτέλεσαν σχεδιαστική και στυλιστική εμπνεύση.

Έντονες σχεδιαστικές γραμμές, χαρακτηριστικά κοψήματα, επιλογή δερμάτων με ιδιαίτερα πατήματα και έντονα χρώματα σε συνδιασμό με τις πίο έντονες αποχρώσεις της φύσης προστέθηκαν σε μια πάντα προσεγμένη κατασκεύη για ανέση και κομψότητα και αποτέλεσαν τη δημιουργία αυτής της συλλογής.

Όλα τα σχέδια εχούν ονόματα τα οποία δανείστηκα απο ζωντανούς οργανισμούν που ζούν ανάμεσα μας.

Οι σχεδιαστηκές γραμμές δόθηκαν με ιδιαίτερη προσοχή για άριστη εφαρμογή στις ανάγκες του γυναικείου ποδιού. Τα χρώματα ακολουθούν τους κανόνες της μόδας για τη φετινή σεζόν , διατηρώντας τη ζωνάνια που θεωρώ απαραίτητη για την σεζόν άνοιξη- καλοκαίρι. Τα θεωρώ κλασσικά και εύκολα στο συνδυασμό απο τη σύγχρονη γυναίκα καθώς ισορροπόυν με την παλέτα των γήινων αποχρώσεων. Η κατασκεύη είναι προσαρμοσμένη και κατάλληλη για παπούτσια καθημερινότητας καθώς εκτός των πολύ μαλακών δερμάτων ,ο πάτος του καθενός παπουτσιού εχεί επιπλέον μαλακή ενίσχυση κυρίως στα σημεία που καταπονούνται περισσότερο.

Θα χαρώ να τα δώ φορεμένα στα πόδια σας,
Ορσαλία Σαρρή
ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ SITE

Σας καλωσορίζω στο διαδυκτιακό καταστήμα Orli creation – wear your own

 

Μετά από χρόνια ανακάλυψα πως το παπούτσι δεν είναι μια απλή υπόθεση.

Σόλες,δέρματα,φόδρες,διακοσμητικά στοιχεία,πρέπει να συνδιαστούν αρμονικά απο τον σχεδιαστή κ κατόπιν απο τον κατασκευαστή για να φτάσει στα πόδια μας  ένα κομψό και άνετο παπούτσι.

Πρίν φτάσει λοιπόν στα δικά μας πόδια και χαρίσει χάρη στα βήματα μας, έχουμε να αναρωτηθούμε  πόσοι άνθρωποι έχουν δουλέψει για αυτό...

Τότε μόνο θα καταλάβουμε πως δε μιλάμε για κάτι ''άψυχο''!

Η μεγάλη αγάπη λοιπόν στο απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ με οδήγησε στη δημιουργία χειροποίητων κατασκευών για προσωπική χρήση καθώς θεωρούσα πάντα οτι το παπούτσι είναι το πιό απαραίτητο ''κόσμημα'' για να αναδείξει την εμφάνηση μας.

Στη πορεία βέβαια κατάλαβα οτι αυτό δεν ήταν μόνο μια δική μου προσωπική ανάγκη αλλά οτι ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών επιζητά τη μοναδικότητα  και την καλή ποιότητα .'Ολες  ξερούμε τι πραγματικά θέλουμε , αλλά όχι που να το βρούμε!

Έτσι το 2009 γεννήθηκε η ORLI creation με τις αποκλειστικά χειροποιητές δημιουργίες της (100% χειροποιήτη κοπή και ραφή) , θέλησε να δώσει μία απάντηση στα μαζικά και βιομηχανοποιημένα προιόντα που κατέκλησαν την αγορά.

Προσαρμοστήκαμε  στην εποχή, σεβόμαστε την ανάγκη σας για προιόντα καλής ποιότητας, άνετα και ανθεκτικά στο χρόνο, σε τιμές προσιτές. Χρησιμοποιούμε πάντα δέρματα με όσο το δυνατό λιγότερη χημική επεξεργασία, καθώς και ετερόκλιτα υλικά όπως υφάσματα, δαντέλες, ημιπολύτιμους λίθους, κρύσταλλα swarovski, χειροποίητες εγκράφες και πρωτότυπες μεταλλικές κατασκευές και φτιάχνουμε προιόντα που διαχρονικά σας αναδεικνύουν.

Αξίζει να σημειώσουμε οτι τα προιόντα μας είναι πάντα Ελληνικής προέλευσης, όμως εμπλουτίζουμε τη συλλογή μας και με κάποια επιλεγμένα κομμάτια κ υλικά απο Ιταλία και Γαλλία.

Αναγνωρίζουμε δε την ανάγκη σας να ξεχωρίσετε και να μονοπωλείτε τα βλέμμματα,  συζητάμε μαζί σας, εμπνεόμαστε απο τη μοναδική προσωπικοτητά σας και κάνουμε τη δική σας ιδέα πραγματικότητα, εξασφαλίζοντας σας άνεση και μοναδικότητα, καθώς και μεταφέροντας μαγεία στη σύγχρονη αστική πραγματικότητα.

Όσες απο εσάς, μας έχετε γνωρίσει ,ξέρεται οτι η εμπειρία πελάτη είναι μοναδική καθώς πέραν απο της δικές μας σχεδιαστικές προτάσεις,μπορείτε εσείς οι ίδιες να σχεδιασέτε σε συνεργασία με εμάς το παπούτσι των ονείρων σας και να το δείτε φορεμένο στα πόδια σας.

 

Μη ξεχνάται λοιπόν οτι η  Orli δεν είναι μια απρόσωπη εταιρεία , βασική της φιλοσοφία είναι η συνεργασία μαζί σας.

Μη διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μας.

Θα χαρώ να σας γνωρίσω όλες μια πρός μια!

 

 

                                                                                                    Μετά τιμής,

                                                                                                 Ορσαλία Σαρρή

Καλάθι

0 προϊοντα

Μεταφορικά: 0,00 €
Σύνολο: 0,00 €

Ολοκλήρωση αγοράς