ANIMALLIA COLLECTION
ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Τα ζώα έχουν πολλά χαρακτηριστικά που τα ξεχωρίζουν απο άλλα πλάσματα.
Η αρμονία των κινήσεων τους, τα χρώματα τους, το περιβάλλον μέσα στο οπόιο ζούν, τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά αποτέλεσαν σχεδιαστική και στυλιστική εμπνεύση.

Έντονες σχεδιαστικές γραμμές, χαρακτηριστικά κοψήματα, επιλογή δερμάτων με ιδιαίτερα πατήματα και έντονα χρώματα σε συνδιασμό με τις πίο έντονες αποχρώσεις της φύσης προστέθηκαν σε μια πάντα προσεγμένη κατασκεύη για ανέση και κομψότητα και αποτέλεσαν τη δημιουργία αυτής της συλλογής.

Όλα τα σχέδια εχούν ονόματα τα οποία δανείστηκα απο ζωντανούς οργανισμούν που ζούν ανάμεσα μας.

Οι σχεδιαστηκές γραμμές δόθηκαν με ιδιαίτερη προσοχή για άριστη εφαρμογή στις ανάγκες του γυναικείου ποδιού. Τα χρώματα ακολουθούν τους κανόνες της μόδας για τη φετινή σεζόν , διατηρώντας τη ζωνάνια που θεωρώ απαραίτητη για την σεζόν άνοιξη- καλοκαίρι. Τα θεωρώ κλασσικά και εύκολα στο συνδυασμό απο τη σύγχρονη γυναίκα καθώς ισορροπόυν με την παλέτα των γήινων αποχρώσεων. Η κατασκεύη είναι προσαρμοσμένη και κατάλληλη για παπούτσια καθημερινότητας καθώς εκτός των πολύ μαλακών δερμάτων ,ο πάτος του καθενός παπουτσιού εχεί επιπλέον μαλακή ενίσχυση κυρίως στα σημεία που καταπονούνται περισσότερο.

Θα χαρώ να τα δώ φορεμένα στα πόδια σας,
Ορσαλία Σαρρή
ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ SITE

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ


Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τα Ελληνικά ταχυδρομεία και ιδιωτική εταιρεία μεταφορών για τις παραδόσεις των προϊόντων. Οι εταιρείες αυτές διατηρούν ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων  σε Ελλάδα και εξωτερικό και εγγυώνται την άμεση και ασφαλή παράδοση της παραγγελίας  σας. Η παράδοση γίνετε στο χώρο που θα μας υποδείξετε εσείς .


Παρακαλούμε να βρίσκεστε στο χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση σας. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματος σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.


Η παραγγελία σας μπορεί να παραληφθεί και από τρίτο πρόσωπο. Κατά την παράδοση θα ζητηθεί έγγραφο που θα πιστοποιεί την ταυτότητα σας.


ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ :
11:00π.μ – 18:00μ.μ
ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ COURIER :
9:00π.μ - 20:00μ.μ Δευτέρα έως Πρασκεύη
10:00π.μ - 14:00μ.μ Σάββατο


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Η εταιρεία ωφείλει να σας ενημερώσει ότι τα προιόντα είναι χειροποίητα και βγαίνουν σε
περιορισμένο αριθμό.
Υπάρχει για το λόγο αυτό πιθανότητα άμεσης εξάντλησης των αποθεμάτων και έτσι είναι πιθανή η καθυστέρηση της αποστολής του προϊόντος 10-15 εργάσιμων ημερών εφόσον το προϊόν που ζητήσατε είναι εκτός αποθέματος και θα πρέπει να ξεκινήσει η εκ νέου παραγωγή του.
Η εταιρεία στην περίπτωση αυτή θα σας ενημερώσει για το χρόνο αποστολής την επόμενη ημέρα από την ημέρα παραγγελίας μέσω e-mail ή SMS.


ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσεται στον τραπεζικό μας λογαριασμό υποχρεούστε να καταβάλεται ως προκαταβολή το 40% του συνολικού ποσού εντός 5 εργάσιμων ημερών απο την ημέρα της παραγγελίας.
Η παραλαβή των προϊόντων από το χώρο μας , (showroom: Πατρών 69 Πειραιάς) κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μαζί μας ,γίνεται εντελώς δωρεάν και απαιτείται στη περίπτωση αυτή η πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας.

Δωρεαν μεταφορικά σε όλη την Ελλαδα.
Μεταφορικα για Κυπρο 12 ευρώ.
Μεταφορικά γιαι εξωτερικό 22 ευρώ.
Σε περιπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με την υπηρεσία αντικαταβολής επιβαρύνεστε όλοι ανεξαιρέτως με το ποσό των 4 ευρώ.

Καλάθι

0 προϊοντα

Μεταφορικά: 0,00 €
Σύνολο: 0,00 €

Ολοκλήρωση αγοράς