ANIMALLIA COLLECTION
ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Τα ζώα έχουν πολλά χαρακτηριστικά που τα ξεχωρίζουν απο άλλα πλάσματα.
Η αρμονία των κινήσεων τους, τα χρώματα τους, το περιβάλλον μέσα στο οπόιο ζούν, τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά αποτέλεσαν σχεδιαστική και στυλιστική εμπνεύση.

Έντονες σχεδιαστικές γραμμές, χαρακτηριστικά κοψήματα, επιλογή δερμάτων με ιδιαίτερα πατήματα και έντονα χρώματα σε συνδιασμό με τις πίο έντονες αποχρώσεις της φύσης προστέθηκαν σε μια πάντα προσεγμένη κατασκεύη για ανέση και κομψότητα και αποτέλεσαν τη δημιουργία αυτής της συλλογής.

Όλα τα σχέδια εχούν ονόματα τα οποία δανείστηκα απο ζωντανούς οργανισμούν που ζούν ανάμεσα μας.

Οι σχεδιαστηκές γραμμές δόθηκαν με ιδιαίτερη προσοχή για άριστη εφαρμογή στις ανάγκες του γυναικείου ποδιού. Τα χρώματα ακολουθούν τους κανόνες της μόδας για τη φετινή σεζόν , διατηρώντας τη ζωνάνια που θεωρώ απαραίτητη για την σεζόν άνοιξη- καλοκαίρι. Τα θεωρώ κλασσικά και εύκολα στο συνδυασμό απο τη σύγχρονη γυναίκα καθώς ισορροπόυν με την παλέτα των γήινων αποχρώσεων. Η κατασκεύη είναι προσαρμοσμένη και κατάλληλη για παπούτσια καθημερινότητας καθώς εκτός των πολύ μαλακών δερμάτων ,ο πάτος του καθενός παπουτσιού εχεί επιπλέον μαλακή ενίσχυση κυρίως στα σημεία που καταπονούνται περισσότερο.

Θα χαρώ να τα δώ φορεμένα στα πόδια σας,
Ορσαλία Σαρρή
ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ SITE

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΔΩΡΕΑΝ


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Για επιστροφές εντός Ελλάδας δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε. Για επιστροφές από την Κύπρο η επιβάρυνση είναι 12,00€ και από το εξωτερικό 22,00€. Επιστροφές και αλλαγές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα εκπτωτικά και σε προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία αξεσουάρ.


Σε προϊόντα τα οποία έχουν υποστεί φθορά η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη. (πχ. σε υποδήματα τα όποια έχουν χρησιμοποιηθεί κ.α.)
Στη περίπτωση αύτη το προϊόν επιστρέφεται με τη χρηματική επιβάρυνση του πελάτη όσο αφορά τη μεταφορά και η επιχείρηση δεν υποχρεούται την επιστροφή χρημάτων.


Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε την αλλαγή του προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος ( δεν χρεώνεται η δεύτερη μεταφορά ). Εάν το κόστος του δευτέρου προϊόντος είναι μεγαλύτερο - πληρώνετε τη διαφορά ,εάν είναι μικρότερο σας επιστρέφετε η διαφορά.
Τόσο το δικαίωμα επιστροφής ,όσο και το δικαίωμα αλλαγής του προϊόντος αφορούν ολόκληρο το προϊόν και δε μπορεί να ασκηθεί επί τμήματος του προϊόντος (π.χ. επί αξεσουάρ του προϊόντος)


Η διαδικασία της επιστροφής είναι πολύ απλή.
Επικοινώνιστε μαζί μας μέσω e-mail στη ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@orli.gr
ή τηλεφωνικά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00πμ - 12.00μμ και 17.00μμ-20.00μμ

 

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:
α) Πριν την απόστολή/παραλαβή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή εντός 3 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραγγελίας με απόστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@orli.gr
ή με τηλεφωνική επικοινωνία 6972532630 και 6932622145 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9.00πμ. - 14.00μμ και 17.00μμ - 20.00μμ
β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.
Προϋποθέσεις για επιστροφή
Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην δωρεάν επιστροφή προϊόντος πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του.
Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του.
Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα στο σύνολό τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας εφόσον πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις .Σε περίπτωση μη εκπλήρωσης τους η orli δικαιούται είτε να θεωρήσει ότι το δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής δεν ασκήθηκε έγκαιρα και συνεπώς να μη δεχτεί την επιστροφή ή αλλαγή του προϊόντος, είτε να τη δεχτεί και ταυτόχρονα να αξιώσει αποζημίωση από τον πελάτη κατά την αξία των ελαττωμάτων του επιστρεφομένου προϊόντος.
Για τη δική σας εξυπηρέτηση καλό θα είναι να ελέγχετε το προιόν αμέσως κατα τη παραλαβή του.

Καλάθι

0 προϊοντα

Μεταφορικά: 0,00 €
Σύνολο: 0,00 €

Ολοκλήρωση αγοράς